Sıkça Sorulan Sorular

BÜSÖD Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

1- BÜSÖD nedir?
Boğaziçi Üniversitesi Sarıtepe Öğrenci Destek Birimi, Sarıtepe Yerleşkesi’nde öğrenim gören öğrencilerin psikolojik danışmanlık hizmetleriyle, bireysel, sosyal ve akademik gelişimlerini desteklemeyi amaçlayan bir birimdir.

2- BÜSÖD’ün ofisi nerede?

BÜSÖD ofisleri YADYOK binasının 3. katında bulunmaktadır. A-303 numaralı oda görüşme odası olup, A-304 numaralı oda da BÜSÖD Grup Çalışmaları Odasıdır.

3- BÜSÖD'e nasıl başvurulur? Nasıl randevu alınır?

BÜSÖD’e başvurmak için busod@boun.edu.tr adresine mail atabilirsiniz. Başvurunuz sonrasında size e-posta yoluyla en geç bir hafta içerisinde öngörüşme randevusu verilecektir.

4- Randevu almam şart mı? Kapıyı çalıp görüşmeye gelemez miyim?

BÜSÖD randevu sistemi ile çalışmaktadır. Öğrenci görüşmeleri en az bir gün öncesinden planlanan zaman diliminde gerçekleştirilir.

5- BÜSÖD ofisine gelip randevu alamaz mıyım?

BÜSÖD randevu sistemi ile çalışır ve uzmanlar randevuları oluşturulmuş öğrenciler ile gün içerisinde görüşmeler yaparlar. Görüşmeler yapılırken kapıda ‘Görüşme vardır lütfen içeri girmeyiniz’ yazısı asılı olur. Ancak kapıda bu yazı yok ise randevunuzu ofise gidip almanız mümkün olur. İçeride görüşme varsa mail yolu ile randevu alabilirsiniz.

6- BÜSÖD'den kimler yararlanabilir?

Sarıtepe Yerleşkesi'nde öğrenim gören ve kalan tüm öğrenciler BÜSÖD'ün hizmetlerinden yararlanabilirler.